Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Провери да не е врътнато копчето за детската защита:

Хох това копче пък въобще не знаех че съществува а, нормалното му положение на 1или 2 трябва да е та да се отваря врата
    Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
    New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

• Ами виж на другата врата, дето се отваря в какво положение е.
      Или пък пробвай и на 1 , и на 2 положение.
      Ех, че е сложно.
      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Здравейте, някой знае ли дали задните спирачни апарати на 2.0TS и 2.0JTS (156-SW) са взаимозаменяеми?
        Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
          Здравейте, някой знае ли дали задните спирачни апарати на 2.0TS и 2.0JTS (156-SW) са взаимозаменяеми?
          ако е тая 2.0 ТС от подписа ти мисля че не са, защото JTS а е с по-голям диск, съответно ти трябват накладки, дискове, апарати и ламарините и си с тунинг задни спирачни апарати и дискове.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Благодаря за инфото....

Sent from my XT1032 using Tapatalk
            Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

• Как да си сменя крушките в интериора тези в средата на тавана до предното стъкло.По точно на къде се бута пластмасата, за да достигна до крушките без да я счупя.
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
              Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
              Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

• Първоначално публикувано от Subsense Покажи съобщение
                Как да си сменя крушките в интериора тези в средата на тавана до предното стъкло.По точно на къде се бута пластмасата, за да достигна до крушките без да я счупя.
                На никъде не се бута, просто го издърпай надолу. На широката страна има по две ламаринки, които го държат.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Колеги, задната стаб щанга на 147 идеално права ли или има чупка?
                  Говорим за дългата и част, че моята май е изкривена.

Comment

• Направи снимка и ще ти кажа колега....
                    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                    Продавам Алфи на части!

Comment

• Чистача ти е казал вярно. На ЖТС са 276 мм. задните дискове. ( На ТС мисля, бяха на 251 мм, колеги с ТС да кажат )
                      Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                      Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                      Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Колеги от известно време когато дам на контакт се чува като някакво шумолене доста звучно в таблото все едно се отварят и затварят някакви клапи и така доста време преди да изчезне.Някой да му се е случвало подобно нещо
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
                        Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
                        Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

• Първоначално публикувано от Subsense Покажи съобщение
                          Колеги от известно време когато дам на контакт се чува като някакво шумолене доста звучно в таблото все едно се отварят и затварят някакви клапи и така доста време преди да изчезне.Някой да му се е случвало подобно нещо
                          На мен. Обикновено би трябвало да го прави при откачане или слаб акумулатор. Клапите заемат изходни позиции.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• При мен е така от както съм я взел.Защо ако е слаб акумулатора ?
                            Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
                            0w40 Shell Helix Ultra

Comment

• Първоначално публикувано от fakirastanly Покажи съобщение
                              При мен е така от както съм я взел.Защо ако е слаб акумулатора ?
                              В момента на паленето тока е много слаб и клапите се настройват след това, все едно е бил изключен акумулатора.
                              Но при нас това става още когато се даде на контакт.
                              При мен вече не. Защото блокира една от клапите може би.
                              Не знам как е правилно
                              Last edited by lordliness; d.m.y г., 11:33.
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
                                Хох това копче пък въобще не знаех че съществува а, нормалното му положение на 1или 2 трябва да е та да се отваря врата
                                Проблема е решен жилото се беше откачило.Сваляне на кората закачане и готово.Имам още 1 въпрос можели да вдигна стъклата от ключа
                                Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
                                New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

Working...
                                X